Tandkirurgi i Halmstad - Halmstad Tandläkare Klinik AB
266
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-266,page-child,parent-pageid-247,bridge-core-2.5.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

TANDKIRURGI

Tandkirurgi

Ibland räcker det inte med vanlig tandvård. Då kan det vara bra att veta att vi på Halmstad Tandläkare Klinik även arbetar med de flesta former av oral kirurgi.

Även om du behöver lite mer specialiserad vård så kan vi hjälpa dig. Det kan gälla visdomständer som sitter illa till eller godartade slemhinneförändringar, rotspetsoperationer, tandköttsplastik eller implantat.

Du är fullt bedövad precis som vid vilken annan operation som helst. Inför ingreppet utförs en ordentlig undersökning samt en hälsodeklaration där du lämnar upplysningar om eventuella sjukdomar och mediciner du tar då dom kan påverka behandlingen. Med hjälp av flera röntgenbilder fastställer vi därefter vad som behöver göras.

Vill du veta mer eller boka en tid?