Invisalign i Halmstad - Halmstad Tandläkare Klinik AB
320
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-320,page-child,parent-pageid-247,bridge-core-2.5.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

INVISALIGN

Vägen till ditt nya leende

Invisalign-behandling är en så gott som osynlig metod för att justera dina tänder. Med avancerade 3D-bilder visar Invisalign dig din kompletta behandlingsplan, från tändernas ursprungliga position till det önskade slutresultatet. Därefter tillverkas en serie transparenta skenor anpassade till dina tänder. Skenorna förflyttar tänderna lite i taget.

Varje skena används i cirka två veckor, sedan byter du till nästa skena i serien och sakta men säkert flyttas dina tänder mot sin slutliga position. Behandlingstiden varierar beroende på vad just du behöver och bestäms av din Invisalign-tandläkare.

Samma skena används i ca 2 veckor och därefter byter du till nästa skena för att tänderna sakta men säkert flyttas mot sin slutliga position.

Beroende på nödvändiga justering varierar behandlingstiden från person till person.

Skenan ska användas 20-22 timmar/dygn och tas ut när du äter eller dricker samt borstar tänderna eller använder tandtråd. Invisalign har inga metallfästen eller ståltrådar och är så gott som osynlig.

När behandlingsplanen läggs fram tar vi även fram 3D-bilder av det planerade resultatet så du kan du se hur slutresultaten blir. Efter avslutad behandling är det viktigt att du använder en retainer enligt våra anvisningar om du vill att tänderna ska stanna kvar i den önskade positionen.

En behandling för justering av tänderna som är som gott som osynlig. En individuell behandlingsplan tas fram för att flytta specifika tänder vid bestämd tidpunkt. Därefter tas en serie av transparenta skenor fram som tillverkas utifrån 3D-bilder som tas av dina tänder. Skenorna är anpassade specifikt för dina tänder och för att följa behandlingsplanen. 

Vill du veta mer eller boka en tid?